Double při finále Czech Pro-Am Teaching Tour

Právě si prohlížíte Double při finále Czech Pro-Am Teaching Tour

Výsledkově i organizačně nejlepší z dosavadních osmi ročníků CZECH PRO-AM TEACHING TOUR se uzavřel o posledním zářijovém dni na Černém Mostě. Zdejší tradiční finále dostálo předchozím dramatům a navíc kvůli přetěžkému větru, jaký tour za svou existenci nepamatuje, přineslo nečekané rozuzlení.

Tentokrát platilo, že vítěz bere všechno. Rudolf NECHANICKÝ junior vyhrál jak turnaj, se skóre 74 (+2) a náskokem tří ran, tak celkově ročník 2019. Spolu s dalšími dvěma letošními vítězstvími v Berouně a na Karlštejně dosáhl na životní triumf v turnajovém golfu. „Pár turnajů jsem už vyhrál, včetně loňského finálového Černého Mostu, ale celou sérii ještě ne. Je to pro mě velký úspěch,“ řekl Teaching Pro z pražských Hodkoviček a rodák z Mariánských Lázní.

Jak zněl recept na úspěch? „Neměl jsem čas na trénink, stěhovali jsme se, ale aspoň nebyl prostor myslet na golf a čistá hlava pomohla. Od turnaje jsem nic neočekával, a tím je to cennější,“ dodal Nechanický, hrající jako mnozí jiní v kulichu, s partnerkou zapojenou coby caddie a zachumlanou do zimní bundy.